ایمنی حرارت مایکروویو چیست؟
ایمنی حرارت مایکروویو چیست؟ جوشاندن آب روی اجاق گاز معمولی باعث می شود بخار با شروع جوشیدن آب از طریق عمل جوشیدن خارج شود.
در اجاق مایکروویو ممکن است هیچ حبابی روی دیواره ظرف وجود نداشته باشد و آب بسیار گرم شود و ناگهان جوش بیاید.
این جوشیدن ناگهانی ممکن است توسط یک حباب درون مایع یا با ورود یک عنصر خارجی مانند قاشق ایجاد شود.
مردم توسط آب فوق العاده گرم شده به شدت سوخته اند.
گاهی به علت ایراداتی که مایکروویو دارد، برخی افراد دچار آسیب و مشکل میشوند.
لزوم تعمیر صدمات حرارتی مایکروویو
صدمات ناشی از سوختگی می تواند ناشی از دست زدن به وسایل گرم شده در مایکروویو باشد،
به همان روشی که وسایل گرم شده با استفاده از اجاق های معمولی یا سطوح آشپزی گرم می شوند.
با این حال، گرم کردن غذا در اجاق مایکروویو برخی از ویژگی های خاص را دارد.
اگر مایکروویو شما غذا را بیش از حد گرم میکند یا باعث به وجود آمدن آتش میشود،
حتما با متخصصین تعمیر مایکروویو تماس بگیرید.
تنظیم ایمنی غذا در مایکروویو:
ایمنی غذا مسئله مهمی در سلامتی است در اجاق مایکروویو، میزان گرم شدن به درجه قدرت اجاق و مقدار آب، چگالی و مقدار غذای گرم شده بستگی دارد.
انرژی مایکروویو در تکه های ضخیم مواد غذایی به خوبی نفوذ نمی کند و ممکن است باعث پخت ناهموار شود.
اگر قسمت هایی از غذا به اندازه کافی گرم نشوند و میکروارگانیسم های بالقوه خطرناک را از بین ببرند، این می تواند منجر به خطر سلامتی شود.
به دلیل پتانسیل برای توزیع ناهموار پخت و پز، غذای گرم شده در اجاق مایکروویو
پس از اتمام پخت و پز باید چند دقیقه استراحت کند تا گرما در تمام مواد غذایی پخش شود.
غذای پخته شده در اجاق مایکروویو به همان اندازه ایمن است و دارای ارزش غذایی یکسانی است که غذای پخته شده در اجاق معمولی هستند.
تفاوت اصلی بین این دو روش پخت و پز این است که انرژی مایکروویو در اعماق غذا نفوذ می کند
و باعث می شود تا مدت زمان انجام حرارت در طول غذا صرف شود، بنابراین زمان پخت کلی کاهش می یابد.
با تشکر، پاسارگاد سرویس
دیدگاه کاربران