فرق مایکروویو همرفت با معمولی
فرق مایکروویو همرفت با معمولی چیست؟ ما می دانیم که اجاق مایکروویو به فرد اجازه می دهد تا بخاطر تابش سریع غذا را گرم و طبخ کند.
با این حال، این واقعیت که مولکول های آب “هیجان زده” را گرم می کنند
یا غذا را طبخ می کنند، به معنای آن است که مناطقی که میزان آب بیشتری دارند،
سریعتر گرم می شوند یا طبخ می شوند.
این امر باعث گرم شدن و پخت و پز ناهموار می شود
و سطح مواد غذایی معمولاً به رنگ قهوه ای یا شفافی که فرد دوست داشته باشد در نمی آید.
اما پخت و پز به روش همرفت، این مشکل را برطرف کرده است
که به طور خلاصه دلیلش را ذکر کرده ایم.
بنابراین همانطور که از نام آن پیداست، اجاق مایکروویو همرفت دارای انتقال همرفت به عنوان شکل دیگری برای انتقال حرارت است.
از طریق یک عنصر گرمایش و پنکه ای که هوا را درون فر قرار می دهد،
گرما به طور یکنواخت در اطراف غذا توزیع می شود.
این در بالای تابش الکترومغناطیسی است که در بخش قبلی توضیح داده شده است.
ستفاده از اجاق مایکروویو برای گرم کردن یا پختن غذا شامل قرار دادن مواد غذایی در معرض تابش الکترومغناطیسی است.
که از بالا و پایین، چپ و راست و اطراف خود پرش می کنند و با مواد غذایی تماس می گیرند.
این متعاقباً باعث می شود که مولکول های آب موجود در ذرات مواد غذایی و انرژی حرارتی تولید شوند،
که بعداً باعث گرم شدن یا پخت سریع غذا می شوند.
نتیجه کلی:
پس بطور کلی این نتیجه را میگیریم که مایکروویو همرفت نسبت به مایکروویو معمولی غذا را سریع تر گرم میکند.
بنابراین اجاق مایکروویو همرفت ترکیبی از اجاق مایکروویو معمولی و یک اجاق همرفت است.
با مطالعه ی این مقاله، به صورت مختصر و مفید پاسخ این سوال داده شد.
برای درک بهتر، ابتدا بهتر است شناخت کلی از مایکروویو همرفت و معمولی پیدا میکردیم.
برای تعمیر مایکروویو و یا نصب مایکروویو با پاسارگاد سرویس تماس بگیرید.
با تشکر، پاسارگاد سرویس
دیدگاه کاربران