سلامت مایکروویو با تعمیر آن

نحوه نصب اجاق مایکروویو

سلامت مایکروویو با تعمیر آن

سلامت مایکروویو با تعمیر آن از چه اهمیتی برخوردار است؟ کاربران اجاق مایکروویو باید دستورالعمل های سازنده را با دقت بخوانند

و از آنها پیروی کنند  زیرا اجاق های جدید از نظر طراحی و عملکرد بسیار متفاوت هستند. 

در حالی که اکثر اجاق های مدرن برخی از بسته بندی های غذایی ساخته شده از فلز را تحمل می کنند، 

تولید کنندگان اجاق ها معمولاً توصیه نمی کنند که فلز را درون کوره قرار دهید، 

به ویژه در نزدیکی دیوارها، زیرا این امر می تواند باعث قوس الکتریکی شود و به دیواره های کوره آسیب برساند.

  همچنین، از آنجا که فلز مایکروویو را منعکس می کند،

غذای پیچیده شده با ورق فلز پخته نمی شود، 

در حالی که غذایی که در بسته بندی فلزی نیست ممکن است انرژی بیشتری از آنچه در نظر گرفته شده دریافت کند  و باعث پخت ناهموار شود.

ایمنی مایکروویو و غذا

ایمنی غذا مسئله مهمی در سلامتی است 

در اجاق مایکروویو، میزان گرم شدن به درجه قدرت اجاق و مقدار آب، چگالی و مقدار غذای گرم شده بستگی دارد.

 انرژی مایکروویو در تکه های ضخیم مواد غذایی به خوبی نفوذ نمی کند

و ممکن است باعث پخت ناهموار شود. 

اگر قسمت هایی از غذا به اندازه کافی گرم نشوند و میکروارگانیسم های بالقوه خطرناک را از بین ببرند، 

این می تواند منجر به خطر سلامتی شود.  به دلیل پتانسیل برای توزیع ناهموار پخت و پز، غذای گرم شده

در اجاق مایکروویو  پس از اتمام پخت و پز باید چند دقیقه استراحت کند تا گرما در تمام مواد غذایی پخش شود. 

غذای پخته شده در اجاق مایکروویو به همان اندازه ایمن است 

و دارای ارزش غذایی یکسانی است که غذای پخته شده در اجاق معمولی هستند. 

تفاوت اصلی بین این دو روش پخت و پز این است که انرژی مایکروویو در اعماق غذا نفوذ می کند

  و باعث می شود تا مدت زمان انجام حرارت در طول غذا صرف شود،

بنابراین زمان پخت کلی کاهش می یابد.

برای تعمیر مایکروویو خود با ما تماس بگیرید.

با تشکر، پاسارگاد سرویس

دیدگاه کاربران

هیچ دیدگاهی وجود ندارد شما اولین نفر باشید

دیدگاه شما در مورد این مطلب

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

پاسخ گوی سوالات شما هستیم

تلفن پشتیبانی

021-38904

۷ روز هفته و ۲۴ ساعته پاسخگوی تیکت‌های شما هستیم.